Rólunk

Cégünk 2000 óta foglalkozik játszótéri eszközök gyártásával, játszótéri eszközök kis- és nagykereskedésével. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy saját fejlesztésű, kiváló minőségű játszóeszközöket kínáljunk vevőinknek, viszonteladóinknak, így az általunk kínált termékek 99 %-ban cégünk által kifejlesztett, gyártott játszóeszköz, a rugós játékoktól, saját fejlesztésű fészekhintán, különböző forgókon, csúszdákon át egészen a kombinált tornyokig. Palettánkon megjelenő eszközeink mindegyike megfelel az ide vonatkozó szabványi követelményeknek és rendelkezik akkreditált minősítő intézet által kiadott megfelelőségi tanúsítvánnyal Cégünk vállalja komplett játszóterek kialakítását is a tervezéstől a telepítésen, ütéscsillapító felület kialakításán át a használatba vételi engedély megszerzéséig.

A gyártás során a legkiválóbb alapanyagokat használjuk!

Faanyag: kontrapozíciósan ragasztott borovi fenyő, bélmentes telített borovi fenyő
Fém, acél: a fém alkatrészek tűzihorganyzással rozsdamentesített, szinterezéses eljárással színezett felületet kapnak, így hosszú, biztonságos élettartamot biztosítva a játszóeszközöknek
Műanyag: HDPE műanyag részeink nagy kopásállóságú, UV-stabil alkatrészek.

Kiskereskedésünkben elérhetőek az összes játszótéri kiegészítők, alkatrészek, ezekből egész évben komplett raktárkészletünk van, de komplett kerti játszótér kialakítását is vállaljuk.

Nagykereskedésünkben szolgáljuk ki a magyarországi játszótéri gyártók jelentős százalékát, ők nagy megelégedettséggel évek óta visszatérő partnereink, ezen ügyfélkörünk folyamatosan bővül. Kiemelt partnereink pedig az ország minden pontján foglalkoznak játszóeszközeink terjesztésével.

A kiváló minőségnek, egyedi megjelenésnek köszönhetően termékeinket a külföldi (Románia, Szlovákia, Svédország) piacon is sikeresen kezdtük terjeszteni, célunk, hogy fejlesztéseinknek, minden igényt kielégítő árukészletünknek köszönhetően ezt a piaci szegmenst is tovább bővítsük.

Üdvözlettel,

A JÁTÉKNAP csapat