Szállítási és telepítési információk

Pár sorral szeretnénk felvilágosítást nyújtani a játszótéri eszközeinkkel kapcsolatos kivitelezési munkákról.

Amennyiben Önök megtalálták az ideális játszótéri eszközt a termékeink között, úgy e-mailen keresztül ajánlatot kérhetnek ezek telepítésére, illetve az ütéscsillapító talaj kialakítására. Szakembereink ezeket az eszközöket a szabványok betartásával, előírásnak megfelelően telepítik. Az összeszerelés, telepítés összege termékenként változó lehet, így előre nem tudjuk %-osan meghatározni ennek költségét.

Az 1 m-nél nagyon esésmagassággal rendelkező eszközöknél szabványilag kötelező az ütéscsillapító talaj kialakítása az esési téren belül. Ez lehet 30 cm vastag szóródó anyag ( homok, gyöngykavics, fakéreg ), vagy szintetikus felület. (gumilap, egyéb új fejlesztésű, szabványos felület)

Ajánlatunkban ezekre a komplett kivitelezésre vonatkozó árat adjuk meg.

Az ütéscsillapító talajt határoló keretet lehet fából, süllyesztett kerti szegélyből, gumi szegélyből kérni.

Az elkészült játszóteret minden esetben felül kell vizsgáltatni valamilyen akreditált minősítő intézettel. Amennyiben ezt kérik, úgy cégünk ennek az intézését is vállalja, ennek költsége a telepített eszközök számától függ. A használatba vételi engedély kb. 2 héten belül elkészül. A felülvizsgálatot 2 évente meg kell ismételtetni a játszótéren.

Az általunk gyártott, forgalmazott játszótéri eszközök mindegyike rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal, ezt a játszótér átadásakor a megrendelő, üzemben tartó megkapja. Emellett garancia papírt, kezelési, karbantartási útmutatót adunk át ügyfeleinknek. A karbantartás, illetve az ezzel járó karbantartási napló vezetése az üzemben tartó feladata, ezzel megelőzve a baleset, sérülés veszélyt, illetve a garancia csak ezek betartása mellett érvényesíthető.

Reméljük, ezzel a pár sorral segítettünk Önöknek, hogy átláthatóbb legyen egy játszóeszköz, játszótér kialakításának a menete.