Adományok / Támogatás

2016 óta a Játéknap Kft. alkalmankénti támogatásokat nyújt és adományokat gyűjt fogyatékossággal élő rászoruló gyermekeknek és családjaiknak, érdekvédelmi szervezeteknek.
A támogatások pénz- és tárgyi juttatások lehetnek különféle célt szolgálva, a legváltozatosabb módon: élelmiszercsomag összeállítása, gépjárműhasználat támogatása, akadálymentesítési megoldások kivitelezései és eszközbeszerzései- (pl. mobilrámpa), játszótéri eszközadományozás intézményeknek, gyógytorna- terápiás lehetőségek és egyéb egészségügyi eszközök támogatása-beszerzése, háztartási eszközök beszerzése-pl. szárítógép, fűtési rendszer kisebb korszerűsítésének támogatása-pl. cserépkályha rendbetétele.

A már támogatásban részesített szervezetek:

heim_pal_gyermekkorhazt

HEIM PÁL GYERMEKKORHÁZ

heim_pal_gyermekkorhazt

SZEGEDI GYERMEKKLINIKAI KARDIOLÓGIA

lepjunk_hogy_lephessenek

LÉPJÜNK HOGY LÉPHESSENEK KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

mak_dori_alapitvany

„MÁK DÓRI_DIVATBEMUTATÓ
KICSIT MÁSKÉPP” ALAPÍTVÁNY

kőbányai hárslevelű óvoda

KŐBÁNYAI HÁRSLEVELŰ ÓVODA

SPORT A CSALÁDOKÉRT
ALAPÍTVÁNY

tabitha_haz

TÁBITHA HOSPICE HÁZ

szkene_szinhaz

SZKÉNÉ SZÍNHÁZ

2019-ben indult a „Lépések” – Balaton kerülő támogató túra, mely során Lengyel Csaba ügyvezető nagykövetségével 10 család részére gyűjtöttünk pénzt. A program mintegy 10 napos tókerülő túrából állt, melyen a cég dolgozói, az érintett szervezetek, valamint érdeklődő kísérők, és adományozók vettek részt. 2020-ban a covid-vírushelyzet sajnos meghiúsította a közös túrázást, azonban az adományokat szerencsére így is sikerült összegyűjteni és a rászorulóknak eljuttatni. 2021-ben pedig ismét tervezzük az adománygyűjtő túra folytatását.

Balatonkerülő támogató túra-2019