Csokoládé témájú inkluzív játszóteret adtunk át Szerencsen

Az év vége felé közeledve egyre hidegebb szelek fújnak, így volt ez a hétvégén Szerencsen is, ahol mályvacukor égbolt alatt adtuk át az idei negyedik inkluzív játszóterünket.

A magyar csokoládé összeforrt Szerencs városának nevével, így magától értetődő volt a tematika, ami visszaköszön a játszótéri elemeken. Tervezőmérnökeink örömmel merültek el az idén 100 éves csokoládégyár mára már ikonikussá vált termékei között, amikor megálmodták a város részére készülő új közösségi teret. Macskanyelv, bonbon, habos kakaó és szaloncukor – vagyis minden, ami szem-szájnak ingere, mind megelevenednek játék közben, így okozva édes perceket a kis csokoládérajongóknak.

A játszótéren a már jól ismert akadálymentes eszközökön túl helyet kapott új okospadunk, de megtalálhatóak biciklitárolók és a közkedvelt baba-mama hinta is, így biztosítva egy olyan közösségi teret, ahol kikapcsolódhatnak kicsik és nagyok egyaránt!

ÉDESSZÁJÚAK FIGYELEM!
A játszótéren eltöltött idő meghozza az étvágyat! A tünetek enyhítésére egy pár kocka csokoládé elfogyasztását ajánljuk!

https://www.youtube.com/watch?v=njmJKqhb52s