Felhívjuk Vásárlóink szíves figyelmét, hogy telephelyi áruátadás esetén a JÁTÉKNAP Kft. rakodással, áruszállítással összefüggően az alábbiak szerint jár el:

  • a JÁTÉKNAP Kft. rakodási díjat számol fel 6,5 m hosszú vagy annál nagyobb rakfelületű teherautók teljes rakománnyal történő felrakodásakor – a Játéknap Kft. munkatársainak fizikai segítségével -, amennyiben ilyen jellegű igénye van, kérje ajánlatunkat
  • a rakomány teherautón történő rögzítése, a lekötözéshez szükséges spaniferek, kötőanyagok, bélelőanyagok biztosítása a Vásárló/ Fuvarozó feladata
  • a rakománnyal felrakodott teherautó telephelyről való távozása után a rakomány sérüléséért, a helytelen lekötözésből adódó esetleges felületi kopásokért a JÁTÉKNAP Kft.-t nem terheli felelősség.
  • az áruátadás előzetesen egyeztetett dátum szerint, hétfőtől péntekig lehetséges az alábbiak szerint:
    • 6,5 m vagy annál nagyobb méretű autók teljes rakománnyal történő felrakodása esetén maximum 13.00 óráig történő érkezéssel
    • 6,5 m rakterűnél kisebb autók esetén maximum 14.00 óráig történő  érkezéssel

Telepítési információk

Játszótéri eszközeinkkel kapcsolatos információk:

Amennyiben Önök megtalálták az ideális játszótéri eszközt a termékeink között, úgy e-mailen keresztül ajánlatot kérhetnek ezek telepítésére, illetve az ütéscsillapító talaj kialakítására. Szakembereink ezeket az eszközöket a szabványok betartásával, előírásnak megfelelően telepítik. Az összeszerelés, telepítés összege termékenként változó lehet, így előre nem tudjuk %-osan meghatározni ennek költségét.

Az 1 m-nél nagyon esésmagassággal rendelkező eszközöknél szabványilag kötelező az ütéscsillapító talaj kialakítása az esési téren belül. Ez lehet 30 cm vastag szóródó anyag ( homok, gyöngykavics, fakéreg ), vagy szintetikus felület. (gumilap, egyéb új fejlesztésű, szabványos felület)

Ajánlatunkban ezekre a komplett kivitelezésre vonatkozó árat adjuk meg.

Az ütéscsillapító talajt határoló keretet lehet fából, süllyesztett kerti szegélyből, gumi szegélyből kérni.

Az elkészült játszóteret minden esetben felül kell vizsgáltatni valamilyen akkreditált minősítő intézettel. Amennyiben ezt kérik, úgy cégünk ennek az intézését is vállalja, ennek költsége a telepített eszközök számától függ. A használatba vételi engedély kb. 2 héten belül elkészül. A felülvizsgálatot 2 évente meg kell ismételtetni a játszótéren.

Az általunk gyártott, forgalmazott játszótéri eszközök mindegyike rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal, ezt a játszótér átadásakor a megrendelő, üzemben tartó megkapja. Emellett garancia papírt, kezelési, karbantartási útmutatót adunk át ügyfeleinknek. A karbantartás, illetve az ezzel járó karbantartási napló vezetése az üzemben tartó feladata, ezzel megelőzve a baleset, sérülés veszélyt, illetve a garancia csak ezek betartása mellett érvényesíthető.

Reméljük, ezzel a pár sorral segítettünk Önöknek, hogy átláthatóbb legyen egy játszóeszköz, játszótér kialakításának a menete.

 

Játszótéri alkatrészek, kiegészítők – termékeink feltüntetett egységára nem tartalmazza a szállíttatás költségeit, annak plusz díját a termékek mennyisége, súlya és az áru értéke határozza meg. Ennek egyeztetése írásban, a rendelés véglegesítése előtt történik.