Technológiai fejlesztés

A megvalósult beruházás bemutatása/ a projekt tartalmának bemutatása

TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS A JÁTÉKNAP KFT.-NÉL
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: VEKOP-1.2.6-20-2020-00633

Társaságunk munkafolyamataiban az évek során egyértelművé vált, hogy a piaci igényeknek megfelelő időtálló alapanyagfelhasználás és mennyiség elérése, illetve a saját magunk felé támasztott minőség biztosítása csakis a géppark bővítésével, a munkafolyamatok racionalizációjával lehetséges.

Ezért fogadtuk örömmel a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által meghirdetett „A mikor-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című kiírást.

Sikerrel pályáztunk, így az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával 24,5 MILLIÓ FORINT összeget, mint vissza nem térítendő támogatást nyertünk TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS A

JÁTÉKNAP KFT.-NÉL- címen 2020. évben. Ez az elszámolható összköltség (mint támogatási intenzitás) 47,72 %-a.

Ennek megfelelően a támogatási időszakon belül 1db CNC Megmunkálóközponttal ((2021. év februárjában üzembe helyezve) 1 db Tüskés csőhajlító géppel és 1 db  Hidraulikus 3 görgős cső-és profilhajlító géppel ( 2020. év decemberében üzembehelyezve) növekedett gépparkunk.

A gépek együttesen teszik lehetővé a Játéknap Kft. saját tervezésű játékainak, azok vázszerkezetének telephelyen történő, hajlítógépek esetén a méretpontos, több ívű azonnali megmunkálást, CNC gép esetén a sokkal pontosabb, tisztább és gyorsabb marást, így a munkafolyamatok kiszervezésére, beszállítók bevonására nincs szükség, ez a költséghatékonyságot, precizitást, mindemellett a stílusjegyek-, termékcsaládok grafikai fejlődését is jelentősen növeli.