Location

1106 Budapest, Jászberényi út 13/a.
EGYEDI TERVEZÉS
Telephely: 1106 Budapest, Jászberényi út 13/a.

Cégünk 2000 óta foglalkozik játszótéri eszközök gyártásával, játszótéri eszközök kis- és nagykereskedésével.

1106 Budapest, Jászberényi út 13/a.
+ 36 30 339 4455
info@jateknap.hu

BJN-051 Kisbusz

Cikkszám: BJN-051 Termékcsalád:
H 884 mm
Sz 2048 mm
M 979 mm
1-6 év
3850×5050 mm 270 mm
17,50 m2 50 kg
nem igényel
Befoglaló méret
Betonozási pontok
Esési tér
Alapozási ábra
Közterületi játszóterekre, bölcsődékbe, óvodákba ajánlott lépegető-egyensúlyozó- és szerepjáték, amit a 1-6 év közötti gyermekek részére ajánlunk. Kiválóan alkalmas a gyermekek társas együttműködésének erősítésére. A busz kerete és kerekei rozsdamentes acélcsővázból készülnek, ezek megadják a busz formáját. A kormánnyal felszerelt műszerfal és az ülőkék HDPE elemekből állnak, utóbbiak a vázszerkezetre függesztettek, illetve a talajhoz rögzítettek.
 • HDPE műanyag panelek
  Műszerfal, ülőkék, dekorációs elemek.
 • Fémszerkezetek
  A fémváz rozsdamentes csőszelvényből készül.
 • Kötélelemek
  16 mm vastag vandálbiztos, sodrott acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló kötél, a találkozási pontoknál műanyag, csavarozással fixált, roppantott csomópontokkal rögzítve, préselt alumínium hüvelyekkel rögzítve a játék vázszerkezetéhez és a talajhoz.

  Felületkezelés
  Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarát, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

A játék rögzítése a fémszerkezet betonozásával történik. Az szerkezet betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Az eszköz legnagyobb esésmagassága 1 m alatt van, így ütéscsillapító felület kialakítása nem kötelező az esési tér alatti ütközési felületen, elegendő a gondozott gyep. Szegély nem lehet az esési téren belül!

Kapcsolódó termékek
Esésmagasság

Anyag

Korcsoport új

, , , , ,

Ütéscsillapítás